Wednesday, June 21, 2017

[CLOSED] W.DRESSROOM Perfume Giveaway - Amortentia x Sajuseyo.id {Worldwide}



Hellooooooo!!
I am coming back with a good news today. It has been so long since my last giveaway (duh that was 3 years ago!!). Today I'd like to announce you that me and Sajuseyo.id would like to give you FREE W.Dressroom Perfume (Free Shipping) with the scent you can choose. Woohooo amazing. Right right?? This giveaway (worldwide) starts from today until July 20th, 2017 at 12.00 AM GMT+7 so make sure you're in!

Halo semuanya!!
Aku kembali lagi dengan berita baik hari ini. Hmm rasanya udah lama sejak giveaway terakhir aku (duh itu udah 3 taun yang lalu sih -_-). Nah hari ini aku mau ngumumin bahwasanyaaaa aku dan Sajuseyo.id bakal ngasih kamu Parfum W.Dressroom Gratis tis tisss udah termasuk ongkir alias shipping! Selain itu, kamu juga bisa milih variant apa saja yang kamu mau. Keren nga sih keren banget gewlak kan :(( kok awkward y. bodo amat dah ya.. Giveaway ini mulai dari hari ini sampaiii 20 Juli 2017 jam 12.00 WIB GMT+7 jadi jangan sampe ketinggalan ya! (maafin bahasaku yang agak maksa:(((( )

What is W.Dressroom anyway?
It's a perfume. Yea. Of course. If you are a BTS Army, Seventeen's Carat, or basically a perfume lover; you must have heard about this somewhere. It's that famous Jungkook BTS' perfume (as a Christmas gift from Taehyung) April Cotton no.97!! Who doesn't want? Well, even if you don't fancy the color or the scent you can choose anyyyyything you'd love to have. They are varied both in colors and scent for any gender!! Aw, I am so excited.

W.Dressroom apaan sih?
Parfum. Iya. Yaiyalah. Kalau kamu Army BTS, Carat Seventeen, atau penyuka parfum dan gratisan (seperti aku. aku suka gratisan wkwkw) pasti udah pernah denger dong ya?? yayayaa?? Itu lho parfumnya Jungkook BTS yang dikasih sama Taehyung buat hadiah natal alias April Cotton no 97!! #huhuakungomongapasih #maafinakuya #iya :(( huhu kok jd sedih akunya. Di giveaway kali ini kamu bisa mewujudkan impianmu samaan wangi sama Jungkook lhoh (?) :( Warna warni uw terus aromanya macem-macem deh... sesuai dengan kemaskulinan atau kefeminiman atau ke-diantarakeduanya-mu(?) 


SCENTS YOU CAN CHOOSE :
1. No. 02 Coco Conut
2. No. 12 Very Berry 
3. No. 14 Lemon Lime
4. No. 18 Gentleman Code 
5. No. 34 Always Happy 
6. No. 41 Jas Mint 
7. No. 45 Morning Rain 
8. No. 46 Pure Lilly 
9. No. 47 Fig Leaf 
10. No. 49 Peach Blossom (S.Coups Seventeen) 
11. No. 50 Green Apple 
12. No. 51 Juicy Grapefruit 
13. No. 64 Lovely Rose
14. No. 90 Pomegranate 
15. No. 97 April Cotton (Jungkook BTS)


HOW TO JOIN? // CARANYA GIMANA??
Just fill your entries in the Rafflecopter below:



Lucky Winner : Virra Priscilla



MANDATORY ENTRIES:
  1. Follow Instagram @Sajuseyo.id 


2. Leave a comment / Tinggalkan komen di Instagram dan beritahu kami varian mana yang kamu mau (Tell us which variant you'd love to win! W.Dressroom Perfume List )


ADDITIONAL ENTRIES (Optional)
  1. Follow my blog via GFC / Follow blog saya di GFC
  2. Tag your friends at @Sajuseyo.id 's Instagram / Tag teman kamu sebanyak-banyaknya
  3. Repost and spread the news (Giveaway post) / Repost dan sebarkan beritanya!
  4. Leave your hearts (Like @Sajuseyo.id pictures) / Like foto-foto di Instagram Sajuseyo
  5. Add Sajuseyo.id Official Line Account @lde7235j or bit.ly/LINEsajuseyo /Add Official Account di Line
  6. Write a review about this giveaway/Sajuseyo.id everywhere (don't forget to submit your link) / Tulis review mengenai giveaway ini di line/blog/instagram/dll

Note:
1. This giveaway is open worldwide
2. The giveaway starts from today and ends on July 20th, 2017 at 12.00 AM GMT +7 // Giveaway dimulai hari ini dan berakhir pada 20 Juli 2017 jam 12.00 GMT 
3. Photos are taken from W.dressroom websites // Foto diambil dari website w.dressroom 
4. Don't forget to put comments as validate. // Jangan lupa untuk meninggalkan komen.
5. Prize will be shipped from Indonesia. // Hadiah akan dikirim dari Indonesia
6. Only the entries in Rafflecopter form will be counted. // Hanya entri melalui Rafflecopter yang dihitung
7. Maafin ke-bilingual-anku yang tak termaafkan :(